Försäljning

© Copyright Sellebo Idéträdgård


Sellebo Idéträdgård är en visnings-trädgård, inte en handelsträdgård. För våra besökare har vi ett litet utbud av följande:

 

PELARGONER


Rosenknoppspelargoner, tulpanpelargoner, stjärnpelargoner, äggskalspelargoner, nejlikpelargoner, doftpelargoner och andra lite ovanligare pelargoner säljer vi i mån av tillgång under hela sommaren.

I trädgården finns stora exemplar

av de pelargoner som vi säljer.

      PERENNER


Liljor, funkior, och andra perenner säljer vi i mån av tillgång under hela sommaren. Eftersom liljor är en favorit i vår trädgård finns många sorter att välja bland som är utprovade och växer bra hos oss här uppe i norr. Vi har även ett begränsat utbud av övriga perenner som är favoriter hos oss.


 

GRÖNSAKER


Gurkor, tomater, squash, grönkål m.m. säljer vi i mån av tillgång. Gurkor från början av juli. Tomater och squash från slutet av juli till  september. Givetvis är grönsakerna odlade utan tillsatser av konstgödsel.

 


 

TRÄDGÅRDSDEKORATION


Vi tycker att det är detaljerna som gör det lilla extra i en trädgård och har därför ett sortiment av trädgårdsdekoration/smide i rost och järn. I vår trädgård finns många idéer på hur vi själva valt att smycka med dessa.

 


 

EGNA TILLVERKADE PRODUKTER


Vi tillverkar själva blomstertorn och möbler i trä. Vi tillverkar även möbler, blomkrukor, skålar, ljusstakar och skyltar i betong och säljer i mån av tillgång eller på beställning.Betalning


Swish eller kontant.